Home Nieuws Tottenham en Swansea informeren naar Santiago Arias

Tottenham en Swansea informeren naar Santiago Arias

37
0

Santiago Arias staat in de belangstelling van zowel Swansea City als Tottenham Hotspur, meldt het Colombiaanse AS. Na Willems is Arias de laatste speler van wie men verwacht dat een transfer nog nadrukkelijk in beeld zal komen. Voor Jeroen Zoet en Luuk de Jong geldt dit in mindere mate.

In mei ging ook al het gerucht dat diverse ploegen uit de Premier League de Colombiaanse back op de radar hebben staan. Arias gaf na afloop van het vorige seizoen aan dat het tijd is voor een nieuw avontuur. De international heeft 4 jaar PSV achter de rug en kwam in 2013 voor 7 ton over van Sporting, waardoor PSV een miljoenenwinst op Arias kan gaan maken. AS Colombia schrijft dat Swansea en Spurs bij de zaakwaarnemer van de rechtsback navraag hebben gedaan.

Het contract van Arias loopt nog door tot medio 2019. PSV zou inzetten op een transfersom van ongeveer twaalf miljoen euro. Tottenham heeft afgelopen week een grote transfer afgesloten. Kyle Walker werd voor 57 miljoen euro verkocht aan Manchester City.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here