Home Nieuws Toptransfer-doelwit Hirving Lozano sluit weer aan bij de groepstraining

Toptransfer-doelwit Hirving Lozano sluit weer aan bij de groepstraining

46
0

Onder massale belangstelling liet Hirving Lozano zich weer zien aan de fans.

De Mexicaan staat volop in de belangstelling van tal van Europese topclubs maar gaat onverstoorbaar zijn gang. Lozano sloot woensdag sinds lange tijd weer aan bij de groepstraining. Hij werkte de afgelopen periode wel al afzonderlijk van de selectie aan zijn herstel.

Lozano viel vorig seizoen in de competitiewedstrijd met Willem II in april uit met een kwetsuur aan zijn knie. De Mexicaan was er afgelopen week bij het trainingskamp in het Zwitserse Verbier nog niet bij. Lozano zou in theorie weer op tijd fit kunnen geraken voor het treffen met FC Basel maar een ieder gaat er vanuit dat de Mexicaan tegen die tijd geen onderdeel meer is van de PSV familie. Lozano geldt als toptransfer-doelwit van tal van Europese topclubs.

Mark van Bommel hervatte na twee vrije dagen woensdag de voorbereiding op nieuwe seizoen. Ryan Thomas, Yanick van Osch, Lars Unnerstall en Trent Sainsbury ontbraken woensdag nog. Dat gold ook voor Érick Gutiérrez en Gastón Pereiro, die na hun deelname aan respectievelijk de Gold Cup en de Copa América nog even vakantie hebben.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here