Home Nieuws Toptalent Johan Bakayoko zet meteen hoog in en gaat voor een basisplaats...

Toptalent Johan Bakayoko zet meteen hoog in en gaat voor een basisplaats bij PSV

2517
0

Aan ambities geen gebrek bij nieuwkomer Johan Bakayoko. Nog maar net doorgebroken bij Jong PSV maar nu toch al klaar voor het echte en grote werk.

Johan Bakayoko brak vorig jaar door onder Ruud van Nistelrooij bij Jong PSV en kent de werkwijze van de traiener dus door en door. Na zeventien goals en twaalf assists in 32 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, vindt de jonge Belg het tijd om echt door te gaan breken. Kansen bij het eerste zijn niet genoeg voor hem, Bakayoko wenst daadwerkelijk te gaan doorbreken.

“Natuurlijk helpt het dat ik al drie jaar onder Van Nistelrooij heb gewerkt. Hij heeft een bepaalde speelwijze en die ken ik inmiddels van buiten. Het is voor mij makkelijker om die toe te passen”, begint de Belg in gesprek met Omroep Brabant.

Bakayoko gaat voor het hoogst haalbare. “Ik wil een basisplaats. Ik probeer aan te voelen wat Ruud van mij vraagt en dan zie ik wel of dat genoeg is. Er is genoeg concurrentie, maar daarom speel je ook bij een topclub. Het kan snel gaan in de voetballerij. Ik had het niet verwacht, maar het is ook nog niet zover. Ik moet gewoon mijn ding doen.”

De Belg wil zijn bijdrage leveren aan het grote hoofddoel in Eindhoven. De titel moet terug naar PSV en daarin wenst hij zijn bijdrage te gaan leveren. “Ik wil gewoon bij elke invalbeurt of in de basis een goal of assist geven. Dat is het doel. En natuurlijk prijzen pakken, dat is misschien nog wel belangrijker”, besluit Bakayoko, van wie best wel wat verwacht kan gaan worden dit seizoen.


Vorig artikelVele vragen voor Ruud van Nistelrooij | Bent u al heel uw leven voor PSV?
Volgend artikelNieuwe derde tenue uitgelekt: Mooi design, PSV logo terug

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in