Home Nieuws Toptalent Isaac Babadi bij 50 beste talenten ter wereld: ‘De nieuwe Ihattaren,...

Toptalent Isaac Babadi bij 50 beste talenten ter wereld: ‘De nieuwe Ihattaren, we vielen van onze stoel’

24575
0

Het toptalent van de Herdgang luistert naar de naam Isaac Babadi. De jonge aanvaller wacht een grote toekomst.

Babaadi is inmiddels opgenomen in de lijst van Wonderkids. Elk jaar maakt @wonderkids een lijst met de 50 beste talenten ter wereld. Isaac Babaadi laat op jonge leeftijd al dusdanig veel zien dat we veel van hem kunnen verwachten. “Ik wil nog meer rendement boeken en dan mag ik de volgende stap zetten. Met deze wedstrijden wil ik laten zien dat ik naar het eerste team toe wil groeien. Ik ben op een gegeven moment straks toe aan die uitdaging”, zei de jongeling eerder over zijn aanstaande doorbraak.

Hans Kraaij en zijn ESPN collega’s waren eerder al erg enthousiast over de jonge aanvaller. raay stelt vast dat Johan Bakayoko een nieuwe parel is met dezelfde specifieke kwaliteiten als Noni Madueke. ESPN collega Hedwiges Maduro ziet nog een ander groot talent op de PSV Academy velden rondlopen: Isaac Babadi, die momenteel uitkomt voor PSV O18. “Ze hebben er nog één, die komt er ook aan”, zegt Maduro enthousiast. “Dat is niet normaal.” Presentator Milan van Dongen zag Babadi afgelopen zomer in actie tijdens een jeugdtoernooi. “Kees Kwakman en ik waren bij die wedstrijd aanwezig, we vielen echt van onze stoel”, aldus de heren analisten.

Op zijn beurt is Hans Kraaij junior ook enthousiast over Isaac Babadi als nieuw aankomend toptalent. Kraaij is lyrisch over de kwaliteiten van de in zijn ogen ‘nieuwe Ihattaren’. Kraay ziet veel potentie in de parel van de Herdgang. Ook zit het mentale aspect wel goed bij de jongeling, weet Kraaij te melden.

“Die heb ik nu twee keer zien spelen: Isaac Babadi, zestien jaar”, zei Kraaij eerder over Babadi. “Wat een geweldenaar wordt dit, zeg! Dat wordt de nieuwe Ihattaren, maar dan nog sneller. Isaac Babadi, zestien jaar!” Babadi maakt momenteel inderdaad reuze stappen voorwaarts en kwam vorig seizoen al uit voor PSV O18. Het lijkt dan ook snel te gaan met Babadi, die al droomt van meer. Onderstaande video laat zien over welke capaciteiten Babadi beschikt.


Vorig artikelPSV directie wordt geprezen | Bosz past bij PSV, titel lonkt en ‘vijf, zes nieuwe spelers’
Volgend artikelRicardo Pepi – Welcome to PSV Eindhoven | Best Skills & Goals

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in