Home Nieuws Toptalent Feyenoord verkiest PSV Academy boven opleiding Feyenoord en Ajax

Toptalent Feyenoord verkiest PSV Academy boven opleiding Feyenoord en Ajax

2687
0

Dat het op de Herdgang, waar de PSV Academy huist, goed toeven is voor jeugdspelers is al langer bekend.

Echter heeft het complex aan de Oirschotsedijk in Eindhoven ook een dusdanige aantrekkingskracht gekregen, dat ook jonge spelers van andere topclubs in Nederland graag de overstap naar PSV willen maken.


Dat geldt ook voor Yiandro Raap, die de overstap vanuit Feyenoord zal maken. De jonge verdediger tekent bij PSV een contract voor drie seizoenen. Het talent moest een weloverwogen keuze maken en had daar gezien zijn leeftijd wel de toestemming van zijn ouders voor nodig. Het weerhield de familie Raap er niet van de overstap naar Eindhoven te maken. De familie Raap en Yiando zelf waren enorm onder de indruk van het jeugd- en trainingscomplex waar de PSV Academy schuilt.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Raap over interesse niets te klagen had en ook naar verschillende andere clubs kon overstappen. Maar Ajax viste achter het net.

‘De gesprekken en faciliteiten bij de opleiding van PSV hebben de talentvolle stopper er echter van overtuigd om naar Eindhoven te trekken. “PSV heeft ontzettend veel moeite gedaan om Yiandro naar Eindhoven te halen”, vertelt zaakwaarnemer Juul Heldens tegen het Eindhovens Dagblad. “Wij zijn ervan overtuigd dat het op dit moment de juiste club is voor hem. Dat gevoel werd bevestigd in onze gesprekken met PSV.”


Facebook Comments