Home Nieuws Toptalent FC Eindhoven verkiest PSV boven Ajax

Toptalent FC Eindhoven verkiest PSV boven Ajax

3116
0

De jeugdopleiding van PSV geniet ondertussen internationale bekendheid maar ook in Nederland staat de jeugdopleiding van de club hoog aangeschreven.

Het resulteert regelmatig in zogenaamde jeugdtransfers van grote talenten uit heel Nederland naar de PSV Campus de Herdgang. PSV neemt geregeld toptalenten van bijvoorbeeld Feyenoord en Sparta over maar ook sc Heerenveen, Heracles en FC Twente weten inmiddels dat jeugdspelers snel overstag gaan als PSV aanklopt.

Dat geldt ook voor een groot talent van FC Eindhoven. De pas veertienjarige Mohammed Allahjabou maakt de overstap naar PSV. Deze keer niet vanuit één van de al genoemde clubs maar vanuit de jeugdopleiding van stadgenoot FC Eindhoven.

Ook Ajax hengelde nadrukkelijk naar zijn komst en handtekening maar PSV wordt zijn nieuwe omgeving om zich nog verder te ontwikkelen. Mohammed Allahjabou verlaat aanstaande zomer de jeugdacademie van FC Eindhoven. De huidige nummer zeven van de Keukenkampioen Divisie heeft recht op een vergoeding van ruim 60.000 euro, meldt het Eindhovens Dagblad.


Vorig artikelOpvolging Sangaré | Ook Toulouse middenvelder Stijn Spierings in de belangstelling van PSV
Volgend artikelPSV zet in op transfer Ramiz Zerrouki, Feyenoord nadert akkoord met FC Twente

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in