Home Nieuws TopSupport staat klaar voor versterkingen en keuringen maar ook in Manchester vangt...

TopSupport staat klaar voor versterkingen en keuringen maar ook in Manchester vangt PSV bot

1850
0

De zoektocht van de club naar nieuwe vleugelaanvallers verloopt bijzonder moeizaam. PSV zet in op meerdere borden maar is vooralsnog niet succesvol te noemen.

Wat niet is kan nog komen, al lijkt er weer een streep door de naam van een aanvaller gezet te kunnen worden. Volgens het Eindhovens Dagblad zijn de pogingen om Anthony Elanga op huurbasis over te nemen van Manchester United zeker gewaagd en ambitieus, maar lijkt het op dit moment ‘vrijwel kansloos’.

PSV heeft een bedrag van ruim negentig miljoen euro ge├»ncasseerd en op de achtergrond stelde Ruud van Nistelrooij al eerder vast dat aanwinsten ‘hard nodig’ zijn. PSV zette afgelopen dagen ook in op United aanvaller Elanga. Zo ondernam de club afgelopen week pogingen om de twintigjarige Zweed te huren en stond het in direct contact met Erik ten Hag. Voorlopig lijkt het een ’te hoog gegrepen verhaal’, schrijft het Eindhovens Dagblad.

Eerder kon al een streep gezet worden door de namen van Viktor Tsygankov en Arnaut Danjuma. Inmiddels lijkt Kamaldeen Sulemana naar Southampton te vetrekken na een bod van zo’n twintig miljoen euro bij werkgever Stade Rennes. Op dit moment resteren de contacten met Sevilla en buitenspeler Adnan Januzaj geldt nog wel als optie voor PSV. De Belg mag vertrekken van Sevilla en lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een wintertransfer naar Eindhoven.

Met nog enkele dagen voor de boeg, stijgt de spanning. Een ieder ziet dat PSV met deze selectie een aantal moeizame maanden tegemoet zal gaan. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de doktoren bij keuringsinstituut TopSupport klaar staan om meerdere keuringen uit te voeren als de situatie daarom zou vragen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here