Home Nieuws Topspits Jason van Duiven uitgelicht | PSV’s nieuwe blikvanger schuift langzaam op...

Topspits Jason van Duiven uitgelicht | PSV’s nieuwe blikvanger schuift langzaam op naar PSV 1

4216
0

Jason van Duiven mag met recht één van de nieuwe parels van de PSV jeugdopleiding worden genoemd.

De aanvaller is wekelijks belangrijk en doet steeds meer van zich spreken. Vorige week tegen Almere City produceerde de spits weer twee prachtige treffers. In de twee competitiewedstrijden daarvoor, eerst tegen VVV-Venlo en daarna tegen Willem II, was van Duiven ook trefzeker. Het lijkt slechts het begin van veel moois wat voor van Duiven in het verschiet ligt. Deze week toonde de aanvaller zijn klasse in Engeland.

In amper drie minuten liep Jong PSV uit naar een 0-3 voorsprong. Mathijs Tielemans opende in de zesde minuut de score, waarna ook Dante Sealy en Jason van Duiven snel toesloegen. Jong PSV liep door een goal van Mohamed Nassoh en twee treffers van August Priske uit naar een grote score.

Nadat Arsenal in het kwartier voor rust terugkwam tot 2-3, stelde de zeventienjarige spits van Jong PSV opnieuw orde op zaken voor Jong PSV. Van Duiven wacht dan ook een grote toekomst. Onderstaande video’s laten zien wat we van de nog maar zeventien jarige van Duiven kunnen gaan verwachten komende jaren.


Vorig artikelDe indrukwekkende prestatie van Jong PSV in Engeland in beeld | Monsterzege op Arsenal
Volgend artikelJetro Willems over clashes op de trainingen: ‘Van Bommel werd gek als ik ging lachen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in