Home Nieuws Topscorer Hirving Lozano is weer geliefd in Napels

Topscorer Hirving Lozano is weer geliefd in Napels

444
0

Hirving Lozano is in Napels weer de populaire speler die hij ook in Eindhoven was.

Met vier doelpunten in drie duels vestigt Lozano dit seizoen zijn naam in de Serie A en heeft hij ook weer een basisplaats onder Gattuso. De Mexicaan maakte in 2019 een miljoenentransfer van PSV naar Napels maar kende een moeizaam eerste jaar.


Maar liefst 40 miljoen euro betaalde Napoli aan PSV. De vaste volger van het Mexicaanse voetbal, Daniel Reyes, ziet Lozano weer opbloeien. ‘Lozano is na een moeilijke periode weer de oude, zegt de Mexicaanse journalist Diego Reyes tegenover de NOS.

Lozano werd door Carlo Ancelotti naar Napoli gehaald. Ancelotti geldt als een groot fan van Lozano maar het liep toch anders. Lozano kreeg Gennaro Gattuso als nieuwe trainer en dat liep niet bepaald soepel de eerste maanden.

Lozano botste geregeld met Gattuso en het liep zelfs uit op een verbanning van de training. “Hij is een strenge trainer”, zegt Reyes tegen de NOS. “Vergelijkbaar met Mark van Bommel, die een slechte klik had met Lozano bij PSV.”

“Gattuso ging met drie spitsen spelen, had kritiek op de fitheid van Lozano en vond José Callejón beter op de linkerflank. Maar nu is Callejón vertrokken. Lozano is weer de Lozano van PSV. Met name die tweede goal tegen Atalanta was een typerende”, aldus Reyes.


Facebook Comments