Home Nieuws Topkeeper Walter Benítez liet aanbieding Paris Saint Germain liggen voor transfer naar...

Topkeeper Walter Benítez liet aanbieding Paris Saint Germain liggen voor transfer naar PSV

1406
0

Walter Benítez heeft zaterdagmiddag zijn debuut gemaakt voor PSV.

De doelman beschikte bij OGC Nice over een aflopend contract en had keuzes in overvloed, maar koos voor een verblijf in Nederland. Dat de Argentijn een absolute topkeeper is, mag inmiddels wel duidelijk zijn.

Benítez begon zaterdagmiddag dan ook meteen als nummer één aan de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. PSV speelde tegen BW Lohne en de nieuwe doelman deed één helft mee en hield zijn doel schoon. De Argentijn kon ook voor aan aanbod van Paris Saint-Germain kiezen deze zomer maar daar bleek de doelman geen trek in te hebben toen PSV zich meldde.

“Het klopt dat er interesse was. Maar het is mijn doel om zoveel mogelijk wedstrijden te spelen, om dat nummer steeds verder te laten groeien. Mijn ontwikkeling is voor mij het belangrijkste. Ik kreeg direct een goed gevoel bij PSV en daarom ben ik nu hier”. zegt hij onomwonden tegen Voetbal International.

Zijn keuze stond al snel vast: “PSV is een grote club, met veel geschiedenis, die ook successen heeft geboekt. Ik denk dat PSV mij kan helpen bij mijn eigen carrière, om zo ver mogelijk te komen. Het is de bedoeling om hier prijzen te gaan pakken.”

Benítez kwam transfervrij over van Nice en tekende een contract tot de zomer van 2025.


Vorig artikelVan Nistelrooij spreekt over Xavi Simons: ‘We gaan zien wat daar uit komt’
Volgend artikelXavi Simons onderweg naar PSV, clubs naderen akkoord over huurtransfer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in