Home Nieuws Topfitte Xavi Simons laat niets aan het toeval over en straalt in...

Topfitte Xavi Simons laat niets aan het toeval over en straalt in alles drang naar de titel uit

4159
0

De blijdschap van Xavi Simons toen hij kreeg medegedeeld dat hij onderdeel was van de Oranje WK selectie van Louis van Gaal was groot te noemen.

Helaas bleef de bijdrage van Simons beperkt tot enkele minuten tegen Team USA omdat Oranje nu eenmaal van had met een zeer eigenwijze bondscoach, die stelt dat een team niet teveel creatieve spelers mag hebben. Tegenover een creatieve speler moet minsten een defensief en controlerend denkende speler staan. En dus mocht Nederland en de rest van de wereld kijken naar een Oranje met Marten de Roon en Teun Koopmeiners in plaats van creatieve geesten als Xavi Simons.

Desalniettemin kan de PSV achterban zich weer gaan verheugen op de kunsten en kwaliteiten van Xavi Simons. Want de jonge middenvelder die zoveel spelvreugde en dadendrang weet uit te stralen, heeft grote plannen met PSV en wilt niets liever dan de landstitel winnen met de club. De jonge middenvelder meldt zich aanstaande dinsdag weer op de Herdgang en zal normaal gesproken aanstaande vrijdag tegen AC Milan nog niet in actie komen voor PSV.

De middenvelder straalt in alles uit met PSV de race om de landstitel succesvol in te gaan zetten. Xavi Simons is topfit, zo liet hij zien op zijn sociale media account.

https://www.instagram.com/reel/CmgmuhAr4tN/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

 


Vorig artikelHoe PSV Betis Sevilla te slim af was in de strijd om Farfan: ‘Ik stond op het punt om naar Betis te gaan’
Volgend artikelHirving Lozano lijkt Napoli te gaan verlaten, Italianen zien in PSV target mogelijke vervanger

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in