Home Nieuws Topfitte Sergiño Dest reist na medische keuring mee naar Glasgow en is...

Topfitte Sergiño Dest reist na medische keuring mee naar Glasgow en is klaar voor basisplaats op Ibrox Park

3000
0

PSV maakt zich op voor het tweeluik tegen de Schotse club Rangers FC. De komende week staat dan ook in het teken van plaatsing voor de Champions League.

Daartoe dienen de Schotten dan wel echt aan de kant te worden gezet. Net als vorig seizoen mag PSV het in Schotland gaan laten zien. Exact één én exact twee seizoenen geleden bevond de club zich in een zelfde situatie maar konden de returnwedstrijden tegen Benfica en tegen Rangers FC voor plaatsing van de Champions League niet verzilverd worden.

Het PSV van Peter Bosz is een sterker geheel dan het PSV van Roger Schmidt en het PSV van Ruud van Nistelrooij maar het moet allemaal nog wel gebeuren. Schotse media schrijven al dagen over de beide wedstrijden maar verwachten tegelijkertijd dat Rangers FC uit een ander vaatje zal moeten gaan tappen dit PSV te kunnen gaan verslaan.

Naar alle waarschijnlijkheid heeft Peter Bosz de beschikking over Sergiño Dest. De verdediger met de nodige Europese ervaring en Champions League-wedstrijden achter zijn naam, geldt momenteel als topfit en doorstond met succes de medische keuring bij Topsupport.

De medische keuring wees niets ongewoons uit en Dest geldt dan ook als topfit nadat hij de keuring zondagmiddag succesvol wist af te ronden. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Het lijkt er bovendien steeds meer op dat de Amerikaanse international maandagmiddag mee zal reizen richting Glasgow voor het eerste play-off duel met Rangers. Dat mag een prettige meevaller voor Peter Bosz worden genoemd.

Dest werd zondag al in Eindhoven gesignaleerd. PSV moet nog wachten op enkele uitslagen van de laatste medische tests en die zullen in de loop van maandag verschijnen. Naar alle waarschijnlijkheid zullen er geen bijzonder gemeld worden rond de komst van Dest van FC Barcelona naar PSV en dus kan de vleugelverdediger met aanvallende intenties minuten maken op Ibrox-park.


Vorig artikelNoa Lang op weg naar volledige fitheid, duel in Glasgow lijkt haalbaar
Volgend artikelSergiño Dest voelt veel vertrouwen en verklaart transfer: ‘PSV was elke dag met me bezig’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in