Home Nieuws Topfitte Memphis Depay klaar voor het grote werk tegen ‘geïnteresseerd’ PSG en...

Topfitte Memphis Depay klaar voor het grote werk tegen ‘geïnteresseerd’ PSG en Juventus

1061
0

Memphis Depay is zo goed als topfit en dat mag toch heel opmerkelijk worden genoemd.

Slecht zeven maanden na zijn zware knieblessure meldt Memphis zich weer aan het front van het internationale topvoetbal. De krachtige aanvaller blijkt eenvoudig door te gaan met waar hij mee bezig was en dat is belangrijk zijn voor zijn club Lyon.

Na zijn invalbeurt tegen Rangers van afgelopen donderdag deed Memphis zaterdagavond negentig minuten mee tegen Celtic in het kader van het vriendschappelijke Tournoi Veolia.

Memphis liet met een typische en fraaie hakbal achter het standbeen, waarmee hij voor de 2-0 zorgde, zien weer helemaal terug te zijn. ‘Ik ben erg moe’, zo zei hij na afloop. ‘Na zes maanden ben ik weer terug bij het team. Ik heb wedstrijden nodig om weer in goede conditie te komen.’

De oud PSV’er stond door zijn zware knieblessure een half jaar aan de kant, maar is klaar voor de finale van de Franse beker op 31 juli tegen het grote PSG. Een club die ook nog eens serieuze interesse heeft om hem over te nemen van Lyon. De Parijzenaars zien in Depay een boegbeeld voor de komende jaren.

Lyon wacht met de fitte Memphis ook nog de confrontatie met Juventus in de return van de 1/8 finale van de Champions League. De verwachting is dat Memphis fit genoeg zal zijn voor deze belangrijke wedstrijd.

‘Ja, natuurlijk. Ik speelde drie weken geleden mijn eerste wedstrijd. Ik heb hard gewerkt. Eerst om het EK te halen, maar dat werd geannuleerd. Maar mijn harde werken betaalt zich nu alsnog uit. Ik kan nu spelen, daar ben ik erg blij om”, aldus Memphis Depay.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here