Home Nieuws Topfitte Joey Veerman verwacht veel van PSV en wijst naar Peter Bosz:...

Topfitte Joey Veerman verwacht veel van PSV en wijst naar Peter Bosz: ‘Nog nooit zo fit geweest’

3827
0

Of het de voorbereiding van Joey Veerman is geweest, valt nog lastig te concluderen maar feit is dat de middenvelder een uitstekende indruk maakt onder Peter Bosz.

Veerman lijkt door Bosz als sleutelspeler voor het beoogde elftal te worden gezien. De coach ziet in de middenvelder uit Volendam een leider voor het nieuwe middenvelder, waar best nog wel wat staat te gebeuren. Op zijn beurt lijkt Veerman te groeien onder de nieuwe trainer, van wie hij hoog op geeft.

Joey Veerman gaat met PSV dan ook vol vertrouwen het nieuwe seizoen in. Na afloop van de laatste oefenwedstrijd tegen Nottingham Forest, was de middenvelder vol lof en enthousiast over de huidige staat van het team en de ontwikkelingen in het team.

“Ik denk dat iedereen topfit is”, zei Joey Veerman na afloop in gesprek met ESPN. “We hebben allemaal negentig minuten gespeeld. Ik ben ook nog nooit zo moe geweest tijdens de voorbereiding.” Volgens Veerman heeft dat ook te maken met de trainingswijze van de nieuwe coach Peter Bosz. De trainer speelde tegen Nottingham Forest de hele wedstrijd met zijn basiself en wisselde niet één keer, ondanks dat meerdere spelers warm liepen.

Veerman ziet zelfs een aantal vergelijkingen met de kampioen van vorig jaar, Feyenoord. Volgens de middenvelder is de speelwijze van PSV in ieder geval een stuk beter geworden onder Peter Bosz. “Hoe wij nu spelen lijkt een beetje op hoe Feyenoord dat volgend jaar deed.”

PSV speelt vrijdag de eerste officiële wedstrijd van het seizoen. In De Kuip wacht de strijd met Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal. De middenvelder stelt vast dat PSV deze wedstrijd hoort te winnen maar het grote doel is de landstitel, beaamde Joey Veerman na afloop van PSV – Nottingham Forest.


Vorig artikelGuus Hiddink geeft de PSV-burger moed en duwt Xavi Simons naar de vergetelheid
Volgend artikelPeter Bosz wordt met de week enthousiaster over Isaac Babadi: ‘Ik kende hem niet, dit heb ik niet aan zien komen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in