Home Nieuws Topclubs Ligue 1 verdringen zich rond De Ketelaere, na Lens ook Marseille...

Topclubs Ligue 1 verdringen zich rond De Ketelaere, na Lens ook Marseille in beeld

626
0

Een club die de Belgische international Charles De Ketelaere wil binnenhalen moet van goeden huizen komen.

Het is inmiddels dringen geblazen rond de Belgische aanvaller, die ondanks een matig eerste seizoen in Milaan wel degelijk keuzes te over heeft voor een vervolg van zijn carriere. PSV zet al weken in op de komst van de aanvaller maar heeft inmiddels stevige concurrentie gekregen.

De club meldde zich al meermaals bij zowel AC Milan als bij de speler en zijn zaakwaarnemer, om een deal op poten te zetten maar het houdt niet over tot op heden. PSV beweegt langzaam richting de speler die het zo graag wil aantrekken en lijkt wel degelijk de eerste club te zijn met concrete interesse deze zomer maar ziet langzaam dat meerdere Europese clubs zich melden voor de 22-jarige Belg.

Naast Aston Villa en RC Lens heeft inmiddels ook Olympique Marseille Charles De Ketelaere hoog op het lijstje staan. Het Italiaanse medium Gazzetta dello Sport meldde vorige week al dat PSV stevige concurrentie heeft van Atalanta Bergamo maar noemt inmiddels ook de namen van de andere clubs. Wel heeft AC Milan nog steeds geen enkel concreet bod ontvangen van geïnteresseerde clubs, aldus La Gazzetta dello Sport

AC Milan wil het liefst een definitieve transfer van De Ketelaere, omdat men niet meer lijkt te geloven in de wederopstanding van de aanvaller. AC Milan hanteert een vraagprijs van 28 miljoen euro, 7 miljoen minder dan de 35 miljoen euro waarvoor De Ketelaere werd gekocht van Club Brugge, schrijft La Gazzetta dello Sport in een analyse.

Een huurovereenkomst met welke club dan ook, lijkt waarschijnlijker te zijn, waarbij Milan wel een optie tot koop wil laten opnemen. De 22-jarige De Ketelaere kwam in 32 Serie A-duels in actie vorig seizoen. Slechts negen duels begon hij als basisspeler en 23 keer was hij invaller. PSV heeft ten op zichten van Olympique Marseille wel een voordeel, of heeft juist gelijke kansen omdat beide clubs zich via de voorronden dienen te plaatsen voor de groepsfase.

PSV en Olympique Marseille kunnen elkaar in de play-off ronde zelfs treffen. Marseille eindigde vorig seizoen derde in de Ligue 1. Dat betekent dat de Zuid-Franse club geen direct Champions League-ticket heeft gekregen, waar het nummer twee RC Lens wel directe plaatsing zag afdwingen.


Vorig artikelMagere transfersom | VI: Vanaf 30 miljoen euro lijkt PSV te willen praten
Volgend artikelXavi Simons krijgt in Duitsland meteen de wind van voren | Simons blikt terug op transfer van PSG naar PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in