Home Nieuws Topbestuurder Marcel Brands keert terug naar PSV als opvolger Toon Gerbrands

Topbestuurder Marcel Brands keert terug naar PSV als opvolger Toon Gerbrands

665
0

Marcel Brands geldt in de voetbalwereld als absolute topbestuurder. PSV mag zich gaan verheugen op zijn komst.

Marcel Brands zal namelijk terugkeren naar PSV in de functie van algemeen directeur. Toon Gerbrands gaat afscheid nemen van de club. Na acht trouwe jaren draagt Gerbrands het stokje over aan Marcel Brands. Brands, dit jaar ontslagen bij Everton, was tussen 2010 en 2018 al werkzaam bij PSV, in de functie van technisch directeur.

De bestuurder die in de belangstelling stond van de KNVB en Ajax voor de opvolging van Marc Overmars keert dus spoedig weer terug naar het Philips Stadion. Marcel Brands tekent een contract tot medio 2027 en zal deze zomer aan zijn nieuwe klus bij PSV beginnen. De directeur voetbalzaken bij PSV blijft John de Jong.

De terugkeer van Marcel Brands wordt door de PSV fans op sociale media met gejuich ontvangen. Dat geldt ook voor de RvC van de club. Robert van der Wallen, voorzitter van de Raad van Commissarissen van PSV, is ervan overtuigd dat de opvolging van Gerbrands met Brands in goede handen is en kijkt dan ook uit naar de terugkeer van Brands. ‘Marcel is een echte clubman, kent de wetten van het internationale voetbal door en door en is klaar om PSV in een nieuwe rol bij de hand te nemen. De toekomst van PSV is met hem in de juiste handen’, zegt van der Wallen op PSV.nl.

https://twitter.com/PSV/status/1493148588733616134?s=20&t=iie_UFbIDEHOsBIwcVrDcw


Vorig artikelVeerman en Gutiérrez strijden om plek naast Sangaré, rol van Ginkel lijkt ver uitgespeeld bij PSV
Volgend artikelLuuk de Jong in blessuretijd opnieuw redder in nood voor Barcelona op bezoek bij Espanyol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in