Home Nieuws Toon Gerbrands: ‘Willy van der Kuijlen verdient een vol stadion’

Toon Gerbrands: ‘Willy van der Kuijlen verdient een vol stadion’

1020
0

Toon Gerbrands is blij dat er bij de eerst volgende thuiswedstrijd tegen FC Groningen publiek in het stadion aanwezig kan en mag zijn.

Gerbrands vindt het namens PSV belangrijk dat een groots mens en tevens groots clubicoon gepast geëerd kan worden. Willy van der Kuijlen geldt als clubman pur sang.


Gerbrands is samen met de gehele PSV familie erg geraakt door het overlijden van Van der Kuijlen. Het is min of meer bekend dat Van der Kuijlen leed aan de ziekte van Alzheimer, waardoor zijn gezondheid hard achteruit ging. Door corona mocht en kon hij ook niet meer op de Herdgang komen om wedstrijden te bekijken.

“Dat heeft hem denk ik echt niet geholpen en is treurig. De vreugdemomenten waarop hij zo genoot, werden steeds minder.” Gerbrands is zeer verheugd over het feit, zeker gezien de omstandigheden, dat er aankomende zaterdag voor het eerst sinds lange tijd weer supporters aanwezig zullen zijn in het Philips Stadion. “Deze man verdient natuurlijk een vol stadion, zoals Harry van Raaij dat eerder ook verdiend had. Ik ben blij dat dit nu in ieder geval al kan voor een geweldig mens.”