Home Nieuws Toon Gerbrands: We maken pas na zondag de balans op

Toon Gerbrands: We maken pas na zondag de balans op

10
0

Toon Gerbrands is ervaringsdeskundige wat het verspelen van een titel aangaat. Gerbrands weigert de handdoek te gooien. De Graafschap, de club waartegen PSV feitelijk de titel verspeelde zou je kunnen concluderen, met 5 tegen doelpunten in 2 onderlinge wedstrijden, gaat het Ajax niet meer lastig maken maar Gerbrands ziet dat anders.

Excelsior walste in 2007 over AZ heen en de algemeen directeur ziet parallellen. “Dat was een nagenoeg gelijk duel aan De Graafschap-Ajax van dit jaar”, zegt Gerbrands in Voetbal International. “Excelsior was ook al zeker van de nacompetitie, maar dat betekende niet dat ze het rustig aan deden. Alles ging mis op Woudestein, waardoor we alsnog de titel naar PSV zagen gaan. Daarom maken we na zondag pas de balans op. Tot die tijd blijft alles mogelijk”, aldus Gerbrands.

Phillip Cocu sluit zich bij Gerbrands aan. Cocu denkt niet dat De Graafschap er met de pet naar zal gooien. “We hebben afgelopen zondag ervaren dat je niets cadeau krijgt. Cambuur gaf de hele wedstrijd alles, waardoor wij tot het uiterste moesten gaan. Dat zal ook gelden voor De Graafschap. Ik ken de club een beetje, de kernwaarden die daar gelden, zijn hard werken en nooit opgeven. Ik twijfel er geen moment aan dat zij het Ajax zo lastig mogelijk proberen te maken”, besluit Cocu in het weekblad.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here