Home Nieuws Toon Gerbrands waakt over PSV zonder supporters en hoopt op uitgaande transfers

Toon Gerbrands waakt over PSV zonder supporters en hoopt op uitgaande transfers

1225
0

Toon Gerbrands is vol vertrouwen wat de toekomst van PSV aangaat.

De directeur kijkt redelijk tevreden toe maar ziet natuurlijk liever een stadion vol met fans. De club moet het doen zonder haar fans en dat steekt ook Gerbrands, die er samen met de rest van de directie op toe ziet dat club de juiste koers blijft varen.


PSV strijdt nog op drie fronten en dat kan de directeur zeker bekoren. Wel houdt men er in het Philips Stadion rekening mee dat er dit seizoen geen fans meer in de stadions toegelaten mogen worden. PSV liep miljoenen euro’s mis door het gemis van de fans in het stadion en daardoor kunnen uitgaande transfers nog belangrijker worden.

“Als het meezit, worden op een gegeven moment denk ik in fases de beperkingen opgeheven. In april, mei al 35.000 mensen in een voetbalstadion? Ik verwacht dat zeker niet en we hebben daar bij PSV ook rekening mee gehouden”, zegt Toon Gerbrands in het Eindhovens Dagblad.

“Als er over een paar maanden uitzicht is op meer en we met een duidelijk verhaal naar onze sponsoren en seizoenkaarthouders kunnen, ben ik wat dit betreft een heel tevreden mens. Voor dit seizoen reken ik wat betreft de mogelijkheid om toeschouwers toe te laten eigenlijk nergens meer op. Alles wat eventueel nog zou mogen, is meegenomen.”

Door de crisis die elke club weet te raken, weet men meer dan ooit dat de clubs inkomende gelden nodig hebben om zwarte en goede cijfers te kunnen schrijven.

Daar zegt Gerbrands over: “Elk jaar vinden bij PSV transfers plaats. Het is onderdeel van ons business-model en daarbij zit soms wat mee of tegen. Wanneer transfers precies vallen, is nooit helemaal te voorspellen. Wel zijn elk jaar verkopen nodig om zwarte cijfers te schrijven en we proberen daar ook ieder seizoen op te koersen.”


Facebook Comments