Home Nieuws Toon Gerbrands verwacht rustige dagen in Madrid

Toon Gerbrands verwacht rustige dagen in Madrid

18
0

Toon Gerbrands van PSV verwacht tijdens het bezoek aan Atlético Madrid niet te worden aangesproken op het besluit van PSV om niet mee te werken aan het rechtshulpverzoek van de Spaanse justitie.

Gerbrands verwacht rustige dagen in de Spaanse hoofdstad. De autoriteiten hebben PSV onlangs verzocht de namen door te geven van de supporters die bij de confrontatie tussen Atlético en PSV eerder dit jaar betrokken waren bij het muntjesincident. De club weigerde echter mee te werken, maar Gerbrands denkt daar deze week niets over te horen in Madrid. “Dat verwacht ik niet. We hebben een mooie brief gestuurd naar het Spaanse Openbaar Ministerie met het verzoek om het rechtshulpverzoek te heroverwegen. Ik ben benieuwd of we daar antwoord op krijgen”, aldus Gerbrands in De Telegraaf.

Gerbrands verwacht dat het bezoek van PSV aan Madrid dit keer probleemloos verloopt. Er gaan 800 fans mee, minder dan de 3000 eerder dit jaar. “Wij hebben er alle vertrouwen in dat het goed gaat, zoals het in 99 procent van de gevallen goed gaat met onze supporters in het buitenland. Iedereen weet wat er in maart is gebeurd en hoe we daar als club in staan. Dan moet je wel heel naïef zijn als je nu weer zoiets doet. Uit de gesprekken met de zes mensen die we naar aanleiding van de gebeurtenissen in maart een stadionverbod hebben gegeven, is me ook duidelijk geworden dat ze de situatie totaal onderschat hebben. Ze hadden niet kunnen denken dat het zo’n impact zou hebben. Dat is nu dus wel duidelijk.”

 


Vorig artikel‘PSV is vergeten om door te selecteren’
Volgend artikelPSV kan vertrek naar Madrid voortzetten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in