Home Nieuws Toon Gerbrands: ‘Van binnen weten we wat we willen en moeten doen’

Toon Gerbrands: ‘Van binnen weten we wat we willen en moeten doen’

16
1

Ondanks dat PSV zondag de landstitel kan binnen halen, is binnen PSV nog niemand bezig met de voorbereiding op een eventuele huldiging.

Dat geeft Toon Gerbrands aan in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Sinds de titel van twee jaar geleden weten we dat echt alles na een titel binnen een dag te regelen is en dat er daarvoor helemaal niets hoeft te gebeuren,” geeft Gerbrands aan. “Voor ons staat zondag een wedstrijd tegen Ajax op het programma en die willen we winnen. Daar gaan we alles aan doen en daar gaat het nu om. Als er daarna een nieuw feit ontstaat, kijken we verder.”

Het is voor Gerbrands ook geen probleem om zich voor berichten over huldigingen en kampioenschappen af te sluiten. “Wij hebben ruime ervaring met dit soort tijden en ook met bijvoorbeeld Marcel Brands en Phillip Cocu zijn er bij ons mensen aan boord die zowat alles in het voetbal wel een keer meegemaakt hebben,” zegt hij daarover. “Binnen de spelersgroep is er eveneens genoeg expertise op dit gebied.”

De algemeen directeur vindt het cruciaal dat topsport en entertainment gescheiden worden van elkaar. “Dat is hoe deze wereld nu eenmaal in elkaar steekt. Iedereen mag er iets van vinden, maar wij benaderen ook deze wedstrijd zoals we ons elke keer op een wedstrijd richten. En dat betekent dat we willen winnen. Natuurlijk krijgen we de dingen die in de buitenwereld gebeuren wel mee, maar binnen weten we wat we willen en moeten doen.”


Facebook Comments

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here