Home Nieuws Toon Gerbrands reageert op uitspraken Bergwijn: ‘Hij is altijd welkom en ik...

Toon Gerbrands reageert op uitspraken Bergwijn: ‘Hij is altijd welkom en ik hoop hem snel te zien’

1455
0

Steven Bergwijn is alweer enkele maanden speler van Tottenham Hotspur maar het gaat dezer dagen toch weer even over zijn vertrek.

Bergwijn zei in de Telegraaf dat hij niet echt te spreken was over de opstelling van Toon Gerbrands in de media. Bergwijn vond dat de algemeen directeur van PSV wat aan het stoken was. Over de collega-directeuren Peter Fossen en John de Jong is hij dan weer wel te spreken.


Gerbrands zegt in hetzelfde medium dat er inderdaad wat spanningen waren rond de miljoenendeal maar dat wat PSV betreft er geen obstakels meer zijn voor een goed afscheid.

“Er waren wat spanningen rond de transfer. Maar ook ik kijk vooral terug op het feit dat hij voor ons veel betekend heeft en dat daar een prachtige transfer uit voortgekomen is. We zijn trots dat Steven de volgende stap in zijn carrière heeft kunnen maken, op hoog niveau. We nemen graag afscheid van hem bij ons in het stadion. Hij is altijd welkom en ik hoop hem hier ook snel weer voor een kop koffie te zien”, zegt algemeen directeur Toon Gerbrands.

Bergwijn lijkt de uitnodiging van PSV en Gerbrands wel te accepteren. “Ik kom er sowieso nog terug om nog afscheid te nemen”, zegt hij over het Philips Stadion in De Telegraaf.


Facebook Comments Box