Home Nieuws Toon Gerbrands reageert op incidenten

Toon Gerbrands reageert op incidenten

27
0

Toon Gerbrands betreurt de incidenten waarbij PSV afgelopen week een negatieve hoofdrol speelde. De directeur krijgt op Twitter allerlei verwensingen te verduren en roept nu via de media op tot kalmte.

“Dit weekend was er een aantal incidenten die als negatief bestempeld konden worden”, zegt Gerbrands bij PSV TV. “Laros Duarte wordt in het spelershome van Helmond Sport een blauw oog geslagen. Vuurwerk op de tribunes bij het vak van FC Twente. Stewards die in elkaar worden geslagen als ze de mannen gaan oppakken. Na afloop blijkt dan ook dat er een aantal auto’s van Twente-fans beschadigd is. Alleen maar negativiteit. Die mensen zijn gepakt en overgeleverd aan de politie. Datzelfde gebeurde bij het incident van Duarte. De politie zoekt dat uit. Zodra we weten wat er aan de hand is, communiceren we dat. Maar we moeten wel de feiten exact weten. De beschadigde auto’s van Twente is uitermate spijtig. Dat zijn frauduleuze handelingen. Dat willen we allemaal niet. Daar stonden mensen bij, maar het is toch gelukt om die auto’s te beschadigen.”

Gerbrands roept op tot kalmte en vraagt de mensen om geduld. “De politie is ermee bezig. Als we die mensen te pakken hebben, wordt dat gecommuniceerd. Dit zijn allemaal dingen die niet kloppen. De transparantie zal komen als we de feiten weten.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here