Home Nieuws Toon Gerbrands prijst Ajax

Toon Gerbrands prijst Ajax

12
0

Toon Gerbrands laat in De Volkskrant weten groot respect te hebben voor de wijze waarop Ajax het kampioenschap veroverd. Gerbrands prijst de serie die PSV heeft neergezet maar prijst evenzeer de prestatie van Ajax. De vraag is of de lange serie overwinningen van begin dit jaar wel geprijsd behoort te worden met gelijke spelen tegen Excelsior, Roda JC en Heerenveen.

De directeur overweegt bloemen naar Amsterdam te sturen. “Gladiolen zullen het niét worden. Wat dacht je van een bosje Gerbera’s? Al heb ik geen idee hoe die eruitzien. Waarschijnlijk met een lange stengel en een kaal kopje.”

Toch heeft Gerbrands de hoop op een landskampioenschap nog niet opgegeven. Als directeur van AZ verspeelde hij in 2007 al eens op de laatste speeldag de titel aan PSV omdat zijn ploeg destijds volkomen onverwacht bij Excelsior verloor. “Nu mag De Graafschap die honneurs waarnemen. Maar mochten we het niet redden, dan ben ik niet te beroerd om een grote bos bloemen naar Amsterdam te sturen. Wij hebben een schitterende reeks neergezet. Als een ploeg daar nog overheen gaat, kun je alleen maar respect hebben voor die prestatie.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here