Home Nieuws Toon Gerbrands niet bezig met astronomische bedragen

Toon Gerbrands niet bezig met astronomische bedragen

7
0

Toon Gerbrands is geen moment bezig geweest met de astronomische bedragen die PSV tegemoet kan zien door de resultaten uit de Champions league.

“Nee, we zijn met topsport bezig, met een ambitie”, reageert hij in gesprek met de NOS. “Dit is een ambitie die we een keer wilden waarmaken. Iedereen dacht dat dat onmogelijk was in Nederland. Ik ben heel trots en blij. Het mooiste is dat we het op eigen kracht hebben gedaan.”

PSV kan in totaal ruim 26 miljoen euro bijschrijven door het bereiken van de achtste finales. “Ik was de hele wedstrijd heel geconcentreerd. Ik kreeg links en rechts de uitslagen mee. Dan waren we weer door, dan waren we weer uitgeschakeld. Er gebeurde van alles. Ik ben heel tevreden. Als je me een beetje kent weet je dat ik nooit in extremen duik, ik loop niet de polonaise. Maar van binnen heb ik een heel goed gevoel”, aldus de directeur, die hoopt op Bayern München in de achtste finale. “Ik hoorde Arjen Robben zeggen dat hij nog nooit een Nederlandse club heeft geloot. Het wordt fantastisch.”

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here