Home Nieuws Toon Gerbrands licht toe: ‘We zijn goed voorbereid’

Toon Gerbrands licht toe: ‘We zijn goed voorbereid’

16
0

Volgens algemeen directeur Toon Gerbrands staat er bij PSV een dusdanig goed fundament dat de club klaar is voor de toekomst.

Toon Gerbrands blikt terug op afgelopen dagen. ‘Het is vrij snel gegaan. We hebben in maart met Marcel Brands en Phillip Cocu over de toekomst gesproken. Hij had nog een contract voor een jaar en we vroegen hoe hij de toekomst zag. Hij had het uitstekend naar zijn zin bij PSV maar wilde het wel bespreekbaar maken als er iets moois voorbij kwam. Daar hebben we dus na vier jaar samenwerking open over gesproken. Toen hij me belde zei hij dat het een mooie stap was voor zijn carrière. Ik benadruk nogmaals dat we voorbereid waren. Het is altijd mogelijk in de topsport dat mensen een stap gaan maken. We hadden een scenario klaarliggen. We gaan een nieuwe fase in als club met een aantal veranderingen. We gaan ervan uit dat we 27 juni weten hoe het zit.’

Mark van Bommel is beschikbaar op het moment dat Australië klaar is op het WK, vertelde Gerbrands op de persconferentie. De algemeen directeur hoopt op korte termijn een opvolger voor Van Bommel bij PSV Onder-19 aan te kondigen.

Een eventuele rol voor Bert van Marwijk is nog in het ongewisse.

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here