Home Nieuws Toon Gerbrands kan zich niet vinden in aanpak media

Toon Gerbrands kan zich niet vinden in aanpak media

9
0

Middels enkele Tweets laat Toon Gerbrands de buitenwacht weten onbegrip te voelen over hoe de media de gebeurtenissen in Madrid met de PSV supporters laten rusten.

De stellingname van Gerbrands is opvallend te noemen. De stabiele en sterke bestuurder was vol onbegrip over wat er in Madrid gebeurde en hield de buitenwacht door middel van updates via het clubkanaal PSV.tv op de hoogte. Enkele weken later verbaasd het Gerbrands dat er vrijwel geen aandacht meer door de media wordt geschonken aan de gebeurtenissen in Madrid.
Veel PSV fans, maar bv ook politiek volger Frits Wester, spraken eerder hun verbazing al uit over de overtrokken reacties uit binnen- en buitenland. Uiteindelijk zijn er 5 jongeren aangehouden voor incidenten die niet goed te praten zijn en door ieder weldenkend fatsoenlijk mens worden afgekeurd. Echter blijft het opmerkelijk dat in een periode van terrorisme, oorlogen en een Europees vluchtelingenprobleem, de incidenten rond een zeer kleine groep jonge PSV fans, zo enorm opgeblazen werden.
Gerbrands kan zich nu niet vinden in de stilte vanuit de media rondom het vervolg van de incidenten. Waar menigeen al eerder overtuigd was van het feit dat het erg opgeblazen werd en het uiteindelijk een storm in een glas water zou worden, lijkt Toon Gerbrands zich druk te maken over het geringe vervolg van de incidenten. Het geeft eens temeer aan dat de niet goed te praten incident enorm opgeblazen zijn en voor de media nu verder niet meer noemenswaardig zijn er melding van te maken. De daders zijn bestraft, wat geldt voor zowel de ‘muntjesgooiers’ als voor Arias, dus hoogste tijd om weer tot de orde van de dag over te gaan.

Gerbrands twitterde oa de volgende teksten:

“Mijn observatie: mediahype rondom incidenten: Arias, muntengooiers in Madrid. Geen aandacht voor het vervolg of de afloop. Nieuwe tendens??”

“Dit bedoel ik dus. Als zelfs een mediaman als Tijs van den Brink dit niet weet. Een bevestiging van mijn stelling”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here