Home Nieuws Toon Gerbrands: ‘John de Jong verricht uitstekend werk bij PSV’

Toon Gerbrands: ‘John de Jong verricht uitstekend werk bij PSV’

215
0

Toon Gerbrands is als algemeen directeur erg content met de contractverlenging van John de Jong.

Club en manager gaan nog zeker door tot en met 2024. De Jong is helder wat zijn doelen aangaan en wil bergen werk verzetten om PSV terug te brengen naar een situatie dat er weer prijzen worden gewonnen.

‘Onze doelstellingen zijn ambitieus, maar daar loop ik niet voor weg”, zei de Jong in een eerste reactie na zijn contractverlenging. ‘In Nederland wil PSV spelen om de prijzen en internationaal streven wij een positie bij de beste 32 clubs van Europa na. Er is nog veel werk te verzetten. De overtuiging dat we daar komen is er. Ik heb het bovendien uitstekend naar mijn zin en ben blij dat ik van onze RvC en mijn mededirectieleden het vertrouwen krijg mijn werk hier voort te zetten.’

Algemeen directeur Toon Gerbrands is dan ook erg blij met de verlenging van De Jong. “John verricht uitstekend werk bij PSV. Zijn kennis van de internationale transfermarkt is enorm en cruciaal in een continu veranderende voetbalwereld. Tevens maakt de jeugdopleiding onder zijn leiding een enorme ontwikkeling door. Alleen al dit seizoen zijn er acht door PSV jong gescoute en daarna opgeleide spelers gedebuteerd in het eerste elftal. Er heerst grote tevredenheid over zijn manier van werken, ook in combinatie met hoofdcoach Roger Schmidt. Wij zijn overtuigd dat de club daar de komende jaren sportief de vruchten van gaat plukken”, aldus Toon Gerbrands.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here