Home Nieuws Toon Gerbrands irriteert zich aan uitspraken penalty ‘deskundige’

Toon Gerbrands irriteert zich aan uitspraken penalty ‘deskundige’

29
0

Hij zou ongeveer 20000 genomen strafschoppen hebben beoordeeld en geanalyseerd. Je moet er overigens maar zin en tijd voor hebben. De zogenaamde deskundige heeft een podium gekregen waar de algemeen directeur van PSV zich aan geeft gestoord.

Gyuri Vergouw heeft in een artikel op Omroep Brabant uitgehaald naar Philip Cocu. De zogenaamde penaltydeskundige zegt dat Phillip Cocu indirect verantwoordelijk is voor het penaltysyndroom van PSV. Van de laatste elf strafschoppen werden er liefst zeven om zeep geholpen. Vergouw, van wie niet duidelijk is wie hij precies is, zegt zich te storen aan het feit dat er bij PSV nooit getraind wordt op het nemen van penalty’s.
Cocu en Gerbrands moesten volgen hem ‘eens in de literatuur te duiken, om zo de cultuur van het pagegaaien – dat het nemen van penalty’s niet te trainen is – te doorbreken’. Gerbrands reageert maandag ongemeen fel op de uitspraak.

‘Echte onzin moet je geen ruimte geven. Gyuri Vergouw over penalty’s bij Omroep Brabant is grote onzin. Geen podium bieden’, twittert de algemeen directeur.  ‘Toch meldt hij dat er niet op penalty’s wordt getraind. Grote onzin dus.’

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here