Home Nieuws Gerbrands geeft bevestiging over gewenste contractverlenging: ‘Schmidt nog steeds de nummer 1’

Gerbrands geeft bevestiging over gewenste contractverlenging: ‘Schmidt nog steeds de nummer 1’

2604
0

PSV wil langer door met trainer Roger Schmidt. Dat de club die insteek heeft is al langer duidelijk maar Toon Gerbrands weet dit nogmaals te bevestigen.

Toon Gerbrands zegt tegen Voetbal International dat Roger Schmidt kandidaat nummer één is voor de PSV directie. “In de twintig jaar als directeur in het betaald voetbal ben ik altijd voor de nummer 1 kandidaat gegaan, en Schmidt is voor ons steeds de nummer 1,” zegt Toon Gerbrands tegen het weekblad.

“We voeren met hem heel interessante gesprekken,” vervolgt hij. “We evalueren, we hebben het over de toekomst van PSV en hoe we de next level kunnen bereiken. We spelen nog volop om de prijzen en er komt vanzelf een momentum dat het ja of nee wordt. We zijn volop bezig, maar er is geen enkele druk op de ketel.” PSV en Schmidt zouden tijdens het trainingskamp in Marbella om tafel gaan, maar dat het trainingskamp niet door is gegaan betekende niet dat er geen gesprekken hebben plaatsgevonden op de burelen van het Philips Stadion. Gerbrands zegt daarover: “We hebben alweer een gesprek gehad. Er is voor beide partijen niet direct urgentie op dit thema en we zitten er allemaal comfortabel in,” besluit de algemeen directeur.

Schmidt staat vaak in de belangstelling van andere clubs en ook deze week wordt de Duitser weer gelinkt aan een andere club. Galatasaray wordt in Turkse media gekoppeld aan Roger Schmidt, die op zijn beurt lijkt te twijfelen aan een langere toekomst in Eindhoven. Een trainer die zeker weet graag door te willen bij een club, kan 5 maanden voordat het contract aflopende is, normaal gesproken gewoon uitspreken voor een nieuw contract te willen. Het gaat in ieder geval vervolgd worden.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here