Home Nieuws Toon Gerbrands ergert zich aan analisten

Toon Gerbrands ergert zich aan analisten

11
0

Toon Gerbrands reageerde enigszins gepikeerd op de berichtgevingen in diverse praatprogramma’s over een rol van Philip Cocu bij Oranje. Er werd geopperd dat Philip Cocu bij een vertrek van Danny Blind naar voren geschoven zou moeten worden. Ook de naam van Toon Gerbrands valt geregeld om de stabiliteit bij de KNVB weer terug te brengen. Een beter compliment is haast niet denkbaar maar de algemeen directeur ziet dit anders.

Sinds zijn dienstverband bij PSV is Gerbrands opvallend vaak in de media te horen. De aandacht bij PSV is vele malen groter dan bij AZ dus de vele uitingen in de media zijn wat voor te zeggen. Ook nu de naam van Cocu valt bij en rond Oranje, neemt Gerbrands duidelijk stelling in een uitzending van PSV TV. Gezien de stabiliteit die bij PSV heerst, is het logisch dat de naam van Philip Cocu bij het instabiele Oranje valt. Het is een compliment voor PSV en de algehele organisatie. Gerbrands is daar om onbegrijpelijke redenen echter niet over te spreken en laat dit via het medium PSV TV weten.

“Soms wordt mijn naam genoemd en gister zelfs die van Phillip Cocu als bondscoach. Dat lijkt mij allemaal redelijk ongepast”, aldus Gerbrands. Cocu werd naar voren geschoven door Hans Kraay jr. Kraay zei zondag bij FOX Sports: “Louis van Gaal heeft op het WK het realisme onder de Nederlanders gebracht. Cocu heeft dat feilloos overgenomen. Ga daar eens even kijken.”

Gerbrands spreekt zichzelf daarna tegen. De bestuurder zegt het liefst geen aandacht aan de geruchten te willen schenken maar kiest er vervolgens voor om via PSV TV er wel aandacht aan te schenken. “Het is zo dat de raad van commissarissen en de KNVB gaan over het personeelsbeleid en niet analisten, niet PSV en ook geen andere clubs. Dus wij zijn daar vrij duidelijk in: wij bemoeien ons er niet mee. De KNVB is zelf aan zet”, reageert Gerbrands in gesprek met PSV TV.

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here