Home Nieuws Toon Gebrands blij én stellig na prijs voor Philips Stadion: ‘Dit is...

Toon Gebrands blij én stellig na prijs voor Philips Stadion: ‘Dit is niet mijn laatste prijs hier’

674
0

Weekblad Voetbal International heeft het Philips Stadion uitgeroepen tot het mooiste stadion van Nederland.

Het weekblad toog recent langs alle 18 Eredivisieclubs, deed onderzoek en zag zich genoodzaakt het Philips Stadion uit te roepen tot beste en daarmee mooiste voetbalstadion van Nederland. Het bracht algemeen directeur Toon Gerbrands veel vreugde. De directeur ziet het als een ‘waarderingsprijs’. In gesprek met VI zegt Gerbrands over de toegekende prijs het volgende:

‘Je kunt drie soorten prijzen winnen: geldprijzen, sportieve prijzen en waarderingsprijzen. Dit is een waarderingsprijs en dat vind ik altijd één van de mooiste. Daar hebben we geen invloed op, een ander moet er iets van vinden. Ik ben er echt ontzettend blij mee. Het is een uniek stadion’, aldus Gerbrands na het onderzoek.

Gerbrands gaat verder: ‘Het ligt al 112 jaar op dezelfde plaats, midden in de stad. Ik ben er wel van overtuigd geraakt dat dit het mooiste stadion is. Het mooiste compliment dat wij altijd krijgen is dat we nooit veranderd zijn. Dat we altijd wel gastvrij zijn, dat is de Brabantse cultuur die er heerst.’

De scheidend algemeen directeur krijgt vervolgens de vraag of de prijs van VI of de stadionprijs van het weekblad ook de laatste prijs van Gerbrands bij PSV is gezien de resterende drie maanden die Gerbrands nog voor de boeg heeft. De algemeen directeur is stellig in zijn zijn antwoord: ‘Nee, dat is het zeker niet. Maar het is wel mooi dat ik mijn laatste jaar deze prijs in ontvangst kan nemen. Deze is ook met name voor alle mensen die hier werken. Zij zorgen voor de sfeer. De directeur is pas de laatste in rang die daar voor zorgt’, aldus een bescheiden Toon Gerbrands tegenover Voetbal International.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here