Home Nieuws Wesley Sneijder wijst naar scheidsrechter bij eerste Utrecht treffer en vindt dat...

Wesley Sneijder wijst naar scheidsrechter bij eerste Utrecht treffer en vindt dat PSV is benadeeld

6128
0

Wesley Sneijder is kritisch op het verloop van de wedstrijd tussen FC Utrecht en PSV.

Veronica Offside presentator Wilfred Genee zat op de tribune om de wedstrijd te analyseren. De heren waren na afloop niet te spreken over de staat van de grasmat, die inderdaad niet de gewenste kwaliteiten had om een fatsoenlijke wedstrijd te kunnen afwerken.

De wedstrijd werd maandagavond besproken bij Veronica Offside. Tafelgast Wesley Sneijder merkte naast de slechte staat van de grasmat ook nog iets anders op rond de eerste treffer. “Het veld was echt dramatisch”, begon Wesley Sneijder, waarna Wilfred Genee hem in de rede viel.

“Dat was echt niet te geloven. Ze hebben mensen moeten opgraven tijdens die wedstrijd. Het was echt een slecht. En het eerste half uur was ook echt niet om aan te gluren. Tot dat schot van die Boussaid. Iedereen zat op de tribune kritisch op hem te zijn, totdat hij aanlegde”, zei Genee.

“Dit heeft hij wel eens”, neemt Sneijder weer over. “Tegen Ajax schoot ‘ie hem ook van twintig meter binnen. Alleen tegen PSV wordt Boussaid geholpen door die scheidsrechter. Die Lindhout staat in de weg. Bakayoko moet om hem heen lopen, een bocht maken. Als hij dat niet hoeft te doen, dan blokt hij die bal. Die scheidsrechter moet daar gewoon wegwezen”, aldus Sneijder, die vindt dat PSV daardoor min of meer benadeeld werd.


Vorig artikelHarde woorden cynische van Hanegem na remise in Utrecht: ‘Weer dat slappe karakter’
Volgend artikelScheidsrechtersbaas wilde hogere schorsing voor Mauro Júnior

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in