Home Nieuws Toekomst Xavi Simons: ‘RB Leipzig is klaar met de huurovereenkomst’

Toekomst Xavi Simons: ‘RB Leipzig is klaar met de huurovereenkomst’

3679
1

De meest waarschijnlijke toekomstige club van Xavi Simons luistert naar de naam Red Bull Leipzig.

De transfer, huurtransfer welteverstaan, naar de Duitse club is nog niet helemaal rond maar inmiddels wel volledig opgetuigd om Xavi Simons naar Duitsland te bewegen. Althans, dat meldt de Italiaanse Transferspecialist Fabrizio Romano. Volgens de journalist is men in het kamp Simons inmiddels ook op de hoogte van alle voorwaarden en bestaat er ook daadwerkelijk interesse om voor de grijze club uit het oosten van Duitsland te gaan spelen.

Je moet het maar willen; werken en wonen in Leipzig, spelen voor een club zonder geschiedenis en enige uitstraling. “Xavi Simons is er van overtuigd dat RB Leipzig de beste optie is voor zijn eigen toekomst als hij alsnog moet vertrekken bij Paris Saint-Germain”, schrijft de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano op Twitter.

“RB Leipzig is klaar met de huurovereenkomst, waarin geen koopoptie is bedongen. Xavi Simons keert in juni 2024 terug bij PSG als onderdeel van een lange termijn-project”, aldus de Italiaan.


Vorig artikelBevangen door de commercie bleek Xavi Simons om 14u alleen commercieel nieuws te delen
Volgend artikelCalvin Stengs genoemd als opvolger Xavi Simons

1 REACTIE

  1. Ach dit gaat fout .Dit ventje wordt aangestuurd om te denken in geld .Dit gaat ten koste van zijn kwaliteiten .In de laatste wedstrijden bij PSV en het Nederlands elftal bleek hij nogal blind te zijn in bepaalde opzichten Gewoon zeer slecht gespeeld .Dus als hij nu ook nog zo gaat denken puur in geld kan het weleens zo zijn dat hij het niveau niet haalt van wat men hem nu toe dicht .Daarnaast begon hij enge trekjes te vertonen met zijn non verbale gedrag . Misschien is het juist wel goed dat hij naar leipzig vertrokken is .Ook niet zo n bijzondre club om iets te leren ontwikkelen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in