Home Nieuws Toekomst Xavi Simons in Parijs hangt af van situatie rond Mbappé en...

Toekomst Xavi Simons in Parijs hangt af van situatie rond Mbappé en Neymar, meerdere clubs melden zich voor huur

1049
0

Amper een week na het aanstellen van Luis Enrique als trainer van Paris Saint-Germain slaat de club uit Parijs toe.

De Spaanse oefenmeester geldt als fan van Xavi Simons en wilde de jonge topvoetballer graag bij zijn selectie halen. De drang van Paris Saint-Germain naar nieuwe sterren krijgt meteen gestalte. Toch is het allerminst zeker dat Xavi Simons ook daadwerkelijk voor Paris Saint-Germain zal gaan spelen.

Dat gaat namelijk afhangen van de keuzes die Kylian Mbappé en Neymar gaan maken. Dat meldt onder meer de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano. Mochten Kylian Mbappé en Neymar in Parijs blijven, dan is er voor Simons nog geen plek bij Paris Saint-Germain.

Als Neymar of Mbappé deze zomer vertrekt, dan speelt Simons komend seizoen bij PSG. Dat meldt Romano zondagochtend over de gecompliceerde situatie rond Simons en de Parijse club. In dat geval zal Simons worden verhuurd. Xavi Simons wordt zondag al medisch gekeurd in Parijs, waarna de verwachting is dat de club zijn komst officieel zal gaan maken.

Een nieuwe huurconstructie voor Simons ligt op de loer. Meerdere clubs zouden zich al hebben gemeld om Simons te huren, aangezien de concrete belangstelling voor Neymar en Mbappé nog altijd gering is, denkt Fabriozio Romano te weten. Het vertrek van Simons bij PSV is in ieder geval een feit.

Een vertrek van Neymar ligt voor de hand maar tot op heden lijkt alleen Chelsea in de markt te zijn voor de Braziliaan. Chelsea zal zich spoedig met een bod melden in Parijs waardoor een vertrek naar Londen een optie wordt. Dat zou betekenen dat er meer ruimte op minuten volgen voor Xavi Simons.


Vorig artikelKijkt Peter Bosz anders naar Joey Veerman? ‘PSV traint korter maar met hogere intensiteit dan onder Van Nistelrooij’
Volgend artikelPeter Bosz blij met sterk spel jonge talenten, boze trainer baalt stevig van ‘rare beslissing’ scheidsrechter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in