Home Nieuws Toekomst Silva: ‘Wolverhampton geldt niet als meest eenvoudige gesprekspartner’

Toekomst Silva: ‘Wolverhampton geldt niet als meest eenvoudige gesprekspartner’

1163
0

PSV is er veel aan gelegen Fábio Silva volgend seizoen onder contract te hebben staan in Eindhoven. De club is zeker te spreken over de Portugese spits.

Silva geldt duidelijk als aanvallende versterking en brengt enthousiasme en energie in het elftal van Ruud van Nistelrooij. De Portugees heeft het zowel op als buiten het veld prima naar zijn zin in Eindhoven en staat open voor een langer verblijf bij de club. Of het realistisch te noemen is, valt nog te bezien want PSV dient wel langs werkgever Wolverhampton te gaan om Silva langer in Eindhoven te houden.

Dan is er ook nog Thorgan Hazard, die in de afgelopen winterstop werd gehuurd. Over zijn aanblijven wordt later een beslissing genomen. Hazard is momenteel geblesseerd en moet zich vanaf begin april weer zien te bewijzen in de slotfase van het seizoen. Dat zal nog knap lastig worden voor de Belg gezien zijn toch enigszins geringe fitheid in relatie tot zijn nog kort lopende huurcontract.

Het Eindhovens Dagblad schat voorzichtig in dat PSV nog moeizame onderhandelingen wacht met Wolverhampton over Silva. ‘Silva voldoet op dit moment voorin aan de linkerkant bij PSV en wordt gehuurd van Wolverhampton Wanderers, dat in Eindhoven niet geldt als de meest eenvoudige gesprekspartner’, klinkt het vanuit de regionale krant. ‘Zelf heeft hij het uitstekend naar zijn zin bij PSV, maar het is afwachten of ‘Wolves’ na dit seizoen wil meewerken aan een langer verblijf’, schrijft Rik Elfrink over Silva.

‘Om dit te bewerkstelligen zal PSV in gesprek moeten gaan met Wolverhampton Wanderers, maar die zijn nog niet heel happig geweest op de avances uit Eindhoven’, weet de krant te melden. Volgens het Eindhovens Dagblad zou PSV al eerder aangeklopt hebben in Engeland om de huurdeal van Silva op te rekken, maar toen wilde de club het voorstel parkeren voor een later moment. Of Wolverhampton nu wel wil praten is onbekend, maar een voordeel is wel dat Silva graag nog een seizoen in Eindhoven wil blijven en wenst te leren van Ruud van Nistelrooij.


Vorig artikelYorbe Vertessen geniet van prestaties Gakpo | Vertessen dreigt concurrent van Bakayoko te worden bij de Rode Duivels
Volgend artikelOngekend blessureleed voor revelatie Mauro Júnior, Mauro terug naar Brazilië

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in