Home Nieuws Toekomst Ritsu Doan en Bruma bij PSV nog in het ongewisse

Toekomst Ritsu Doan en Bruma bij PSV nog in het ongewisse

619
0

Er staat veel te gebeuren deze zomer bij PSV. Er wacht de club en lange en hete transferzomer.

De club heeft nog een aantal huurcontracten en verhuurde spelers onder de loep te nemen. Spelers Als Erick Gutierezz en Baumgartl wacht een toekomst buiten PSV en er zullen miljoenen op afgeschreven worden. Maar hoe zit dat met spelers als Ritsu Doan en de Portusese buitenspeler Bruma?


Deze twee aanvallers vertegenwoordigen een flink kapitaal. John de Jong moet recent een gat in de lucht zijn gesprongen toen Olympiakos weer landskampioen werd en rechtsreeks plaatsing voor de Champions League wist af te dwingen. Daarmee weet de Griekse topclub zich verzekerd van de nodige en rechtsreeks Champions League miljoenen, waarmee investeringen gedaan kunnen worden. Mogelijk wil de club uit Athene Bruma van PSV overnemen.

Op dit moment is die situatie namelijk nog onduidelijk. De Jong weet nog niet of Bruma en Ritsu Doan terugkeren naar Eindhoven. Zowel de Griekse als Duitse club hebben een optie tot koop en moeten in de loop van juni laten weten of daar gebruik van wordt gemaakt. Vooralsnog is de toekomst van de twee eerdere miljoenen investeringen onduidelijk. Ritsu Doan staat wel op de radar bij verschillende Bundesligaclubs maar Bruma kan een transferdossier gaan opleveren zonder goede financiele uitkomst. Als zij komende zomer niet worden verkocht, sluiten ze gewoon aan bij de selectie van PSV.


Facebook Comments