Home Nieuws Toekomst Gakpo: ‘Nu PSV verlaten niet aan de orde omdat er wat...

Toekomst Gakpo: ‘Nu PSV verlaten niet aan de orde omdat er wat op het spel staat’

2450
0

De toekomst van Cody Gakpo is nog altijd een serieus onderwerp van gesprek voor media en fans maar ondertussen is er nig altijd geen duidelijkheid.

Omdat Cody Gakpo zich er niet over uitspreekt en nog steeds lijkt te twijfelen kunnen we min of meer gerust concluderen dat de aanvaller eigenlijk wel een vertrekwens heeft. Echter pakt de juiste club nog niet door. Arsenal lijkt nu wel opnieuw serieus in de markt te komen te voor de aanvaller. PSV zal een directe overgang vermoedelijk tegen gaan houden met cruciale weken voor de boeg.

“Bij PSV hoopt iedereen dat er tijdens die Champions League-campagne iets ontstaat waardoor hij zijn verblijf nog maanden wil doortrekken”, schrijft PSV-watcher Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad. “Stel dat PSV zich zou kwalificeren en de start van de competitie is goed? In dat geval is er voor Gakpo misschien geen reden om weg te gaan, zeker gelet op het aanstaande WK.”

“Nu PSV verlaten, is dus niet aan de orde omdat er de komende weken wat op het spel staat”, vervolgt de journalist. “Voor de periode daarna zijn nog geen garanties te geven en clubs blijven zich melden bij het management van de linksbuiten, die PSV een transferrecord moet gaan opleveren.”

“Afgelopen week had hij een lichte blessure, maar voor Van Nistelrooij was het zaterdag een geruststelling dat Gakpo zich nergens door laat afleiden. Hij nam PSV in de eerste fase bij de hand en de technische staf hoopt dat hij dat de komende weken kan blijven doen”, aldus Elfrink over PSV’s sterspeler.


Vorig artikelOpnieuw nederlaag AS Monaco in aanloop naar PSV
Volgend artikelWijnaldum laat Everton aanbieding gaan en wil met Mourinho samenwerken, PSV nog altijd in contact met middenvelder

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in