Home Nieuws Toekomst Fábio Silva: ‘Als het aan mij ligt blijf ik nog een...

Toekomst Fábio Silva: ‘Als het aan mij ligt blijf ik nog een jaar’

939
0

Fábio Silva weet wel waar hij volgend seizoen wenst te spelen. De jonge enthousiaste spits wil bij PSV blijven.

De twintigjarige Portugees, die wordt uitgeleend door Wolverhampton Wanderers, spreekt zich uit over een mogelijk langer verblijf in Eindhoven en laat niets aan duidelijkheid te wensen over. In het nabije verleden pendelde de aanvaller heen en weer tussen Porto en Benfica maar na Wolverhampton en Anderlecht is het nu PSV waar hij denkt zich het beste te kunnen ontwikkelen.

Silva speelde de eerste seizoenshelft bij Anderlecht, maar werd na de winterstop aan PSV verhuurd. In Eindhoven kreeg hij de kans om met Ruud van Nistelrooij samen te werken. “Dat was een hele belangrijke reden voor mij om naar PSV te gaan”, zegt hij in gesprek met Voetbal International. “Ook om de club, want ik ben ambitieus. PSV is een topclub, we spelen om de titel en we kunnen de beker nog winnen. Maar voor mij als spits is het natuurlijk fantastisch om met Van Nistelrooij te werken. Hij was één van de beste spitsen ter wereld. Dus probeer ik al zijn kennis op te zuigen.”

Van Van Nistelrooij en Luuk de Jong leert Silva veel. “Om met twee van zulke spitsen te werken, maakt mij een hele gelukkige voetballer”, vertelt hij. “De omgeving bij PSV is goed voor me en ik voel hier een goede energie.” PSV wil graag langer door met Silva, maar de bal ligt bij Wolves. “Maar als het aan mij ligt, blijf ik zeker nog een seizoen hier omdat ik denk dat dit goed is voor mijn ontwikkeling. Ik wil één van de beste aanvallers ter wereld worden. Dat is mijn ambitie. Dé nummer negen van Portugal”, aldus een immer Fábio Silva.


Vorig artikelUitverkocht Spakenburg volop bezig met halve finale maar er bestaat ook vrees voor harde kern PSV
Volgend artikelRonald Koeman tempert euforie Van der Vaart over Xavi Simons: ‘Overdreven’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in