Home Nieuws Toekomst Fábio Silva bij PSV onzeker: ‘PSV waardig maar verschrikkelijk dure kwestie’

Toekomst Fábio Silva bij PSV onzeker: ‘PSV waardig maar verschrikkelijk dure kwestie’

2474
0

Fabio Silva behoeft niet naar zijn toekomst te worden gevraagd want de spits wil maar één ding en dat is bij PSV blijven.

Silva wordt momenteel gehuurd door PSV van Wolverhamton Wanderers. Normaal gesproken zou de Engelse club bereid zijn om mee te werken aan een nieuwe huurovereenkomst maar PSV-watcher Rik Elfrink twijfelt of de Portugees ook volgend seizoen wel bij PSV zal spelen. Elfrink noemde Wolverhampton eerder al een lastige club om mee te onderhandelen.

“Het is prettig als je verschillende opties hebt”, zegt Elfrink in de Peesjevee Podcast. “Als het mogelijk is, dat je een goede tweede spits aan boord hebt. De komst van Silva heeft gevoelsmatig toch geleid tot meer druk op de positie van Luuk de Jong.”

Duidelijk is dat Silva in Eindhoven wenst te blijven. “Hij wil graag blijven. Maar het is wel een verschrikkelijk dure kwestie heb ik begrepen. Hoe ver moet PSV gaan om hem te willen houden. Wolverhampton zal heel veel geld voor hem vragen. Hij moet wel betaalbaar blijven. Als hij het nu heel goed doet, kan Wolves heel veel geld voor hem vragen”, klinkt het verwijzend naar de enorme transfersom die de Engelse club eerder aan FC Porto wist over te maken.

Elfrink twijfelt dus of Silva volgend seizoen nog bij PSV speelt maar ziet tegelijkertijd dat Silva wel een meerwaarde is voor de selectie van Ruud van Nistelrooij. “Hij is wel PSV-waardig. Als het enigszins mogelijk is, dan wil PSV met hem door. Maar je wilt ook iets opbouwen. Dit is wel een positie waar je transferwaarde op kan bouwen. Je moet ook dat soort spelers hebben.”


Vorig artikelXavi Simons in de belangstelling van Arsenal, Liverpool en Chelsea
Volgend artikelMiddenveld 2023-2024: ‘PSV is al bezig met speuren naar een opvolger’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in