Home Nieuws Toekomst Branthwaite bij PSV onzeker door vraagprijs Everton

Toekomst Branthwaite bij PSV onzeker door vraagprijs Everton

2601
0

PSV wil de verdedigende revelatie Jarrad Branthwaite graag behouden maar zijn toekomst in Eindhoven is allerminst zeker.

Dat stelt Clubwatcher Marco Timmer namens Voetbal International. PSV huurt Branthwaite dit seizoen van Everton en de jonge Engeland verdediger is afgelopen maanden eigenijk onverwacht uitgegroeid tot een vaste waarde voor PSV. De laatste posteert Ruud van Nistelrooij Branthwaite als eerste op het wedstrijdformulier.

PSV heeft echter geen optie tot koop, waardoor Branthwaite na dit seizoen in principe terugkeert naar Engeland.
In de Skiete Willy Podcast van Voetbal International geeft Timmer informatie over de stand van zaken rond de gewilde Britse verdediger. “PSV heeft al een paar keer geprobeerd om Branthwaite te kopen. Ze gaan nog steeds proberen om die jongen te behouden, maar dat wordt niet simpel. Je praat dan over bedragen van boven de tien miljoen euro”, is Timmer duidelijk over de intentie van de Engelse club.

De Britten zien dat Branthwaite een prima ontwikkeling door weet te maken. Met name voor Engelse clubs is de pas 20 jarige Brit een interessante speler. Engelse media wisten eerder al te melden dat er bij Everton steeds meer geïnformeerd wordt naar Branthwaite.

“Het is wel heel veel voor PSV. Helemaal als je uit de positie komt waarin je zegt dat je een pas op de plaats moet maken”, aldus Marco Timmer namens Voetbal International.


Vorig artikelFinancieel directeur van Baar: ‘Als we tegen Monaco niet winnen, moeten we echt saneren’
Volgend artikelPSV doelwit Ricardo Pepi scoort winnende treffer voor Team USA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in