Home Nieuws Toegezongen Angeliño trots op PSV

Toegezongen Angeliño trots op PSV

26
0

Angeliño is bezig aan een ijzersterke reeks. Zaterdagavond was de Spaanse back opnieuw belangrijk voor PSV en dit konden zowel de supporters van PSV als NAC wel waarderen.

De thuisfans gaven Angeliño na afloop van het duel in Breda een staande ovatie; daarbij werd hij zowel door de PSV fans als door e Bredase fans toegezongen. De Spaanse snelle verdediger hielp PSV zaterdagavond in het zadel en hij gaf de assist bij de 0-1 van Luuk de Jong.

Het was zijn vierde al van dit eredivisieseizoen en nummer vijf als alle duels meegeteld worden. Zaterdag ging er een prima vooractie van Jorrit Hendrix aan vooraf. ,,Dankzij de trainer en de rest van het team kan ik mezelf zijn en het beste van mezelf laten zien”, vindt de linksback.

“In het veld hebben we veel voor elkaar over. We hebben ook in deze wedstrijd keihard gewerkt en het uiteindelijk weer voor elkaar gekregen.” NAC had een goede fase, maar PSV geef geen serie kansen weg, vond Angeliño. ,,Er komt weer een belangrijke week voor ons aan en het is fijn dat we die met een overwinning beginnen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here