Home Nieuws Toch weer twijfels over contract Xavi Simons: ‘PSV stellig, geen terugkoopclausule’

Toch weer twijfels over contract Xavi Simons: ‘PSV stellig, geen terugkoopclausule’

3167
0

Xavi Simons is voor PSV de revelatie van het seizoen. Die conclusie mag met recht worden getrokken.

De multifunctionle aanvaller cq middenvelder scoort erop los alsof hij nooit anders heeft gedaan en voelt zich op alle posities als een vis in het water. Net na zijn transfer naar PSV waren er de nodige twijfels over zijn contract. Is Simons nu volledig contractspeler van PSV of zijn er afspraken met PSG gemaakt over een vervroegde terugkeer onder gunstige Parijse voorwaarden?

PSV clubwatcher van Voetbal International Marco Timmer legt in het weekblad uit hoe de situatie ligt. Een feit is dat bij PSV een contract tot medio 2027 tekende. Hoewel hij volgens PSV volledig eigendom van de club is, stelt PSG dat er een terugkoopclausule is opgenomen in de deal. Althans, dat stellen Franse media als Le Parisien. Timmer legt uit.

“Bij PSV zijn ze daar heel stellig in: er is geen clausule voor PSG, dat ze hem terug kunnen kopen. Hij is transfervrij gekomen, maar in Frankrijk beweren mensen die het kunnen weten, dat ze nog wel grip hebben op Simons. Bij PSV zeggen ze: wat een onzin, dat is niet waar”, vervolgt de clubwatcher, die ook stelt dat het geheel toch onzeker lijkt. “Laten we John de Jong maar op zijn blauwe ogen, als ze blauw zijn, geloven. Dan heeft PSV gewoon een hele goede deal gedaan”, aldus Timmer in weekblad Voetbal International.


Vorig artikelArmindo Bruma te duur voor Maccabi Tel Aviv, PSV heeft ook stem in situatie rond Bruma
Volgend artikelItaliaans medium: Strijd om Sangaré gaat onverminderd voort, ook Liverpool en AC Milan tonen interesse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in