Home Nieuws Wesley Sneijder: ‘Ik zie PSV niet snel punten verspelen, zeker niet tegen...

Wesley Sneijder: ‘Ik zie PSV niet snel punten verspelen, zeker niet tegen Feyenoord’

1107
0

Wesley Sneijder en Andy van der Meijde houden er zo nu dan best een opvallende mening op na.

Vaste kompaan van Sneijder bij Vtbl, Theo Janssen, zag vorige week PSV een remise behalen in de Noord-Franse stad Lens. Na afloop waren de heren analisten het erover eens dat PSV had moeten winnen om groep B niet alvast op te moeten geven als het gaat om de bovenste plaatsen. De heren analisten waren van mening dat PSV bovendien een matige partij wist af te werken in Lens. Kortom, de negativiteit spatte van het beeldscherm af.

Zondagavond daarentegen zag Sneijder een beduidend ander PSV aan het werk. In het Philips Stadion zag Sneijder PSV excelleren en Ajax in de tweede helft van het veld blazen. Feyenoord verloor op haar beurt zondag met 2-1 op bezoek bij FC Twente, nadat de club uit Rotterdam al vroeg op achterstand kwam door een treffer van Manfred Ugalde. En dus ontstond er zondagmiddag zo maar een gat van 7 zeven punten tussen PSV en Feyenoord.

Andy van der Meijde zag dat de ploeg van trainer Arne Slot niet in topvorm was. Sneijder en van der Meijde trekken duidelijk conclusies naar aanleiding van de zondag van PSV en Feyenoord.

“Ik vond Feyenoord ook een beetje geïrriteerd, veel spelers die aan het zeiken waren tegen de scheids en tegen de tegenstander”, sprak van der Meijde maandagavond bij Veronica Offside. Wesley Sneijder heeft ‘geen verklaring’ voor de nederlaag van Feyenoord maar voorziet wel grote problemen voor de Rotterdammers in de race met PSV.

“Net als bij PSV moeten we ook de complimenten aan Twente maken, want Feyenoord is gewoon fantastisch bezig. Dus laten we dit duel als incident beschouwen. Alleen zeven punten is te veel, want ik vond vier punten al veel. Ik zie PSV niet snel punten verspelen en zeker ook niet tegen Feyenoord”, besluit Sneijder in onderstaande video over de titelstrijd in de Eredivisie. De analist verwacht dus dat Feyenoord in de eigen Rotterdamse Kuip begin december niet zal winnen van PSV.


Vorig artikel‘Onontdekt talent’ bij PSV behoorlijk geprezen: ‘Veel mensen weten niet hoe goed hij is’
Volgend artikelActeur en PSV-fan Bas Muijs verbaasd over beoordeling Walter Benítez

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in