Home Nieuws Timo Baumgartl rond met Schalke 04, PSV in onderhandeling over transfersom mét...

Timo Baumgartl rond met Schalke 04, PSV in onderhandeling over transfersom mét bonussen

1662
0

PSV lijkt zich niet al te soepel op te stellen in de onderhandelingen met Schalke 04 uit Gelsenkirchen.

De toekomstig werkgever van de verdediger, want daar gaat het naar alle waarschijnlijkheid wel op uitdraaien, wilde Baumgartl zonder transfersom overnemen maar daar denkt PSV beduidend anders over. De club lijkt het onderste uit de kan te willen halen en daar valt niets negatiefs over te zeggen wat ons betreft. Timo Baumgartl heeft PSV miljoenen euro’s gekost, die overigens wel vrijwel afgeschreven zijn de afgelopen vier seizoenen.

Timo Baumgartl zou zelf helemaal rond zijn met Schalke 04. De gedegradeerde Duitse club ziet veel toekomst in de verdediger en wil Baumgartl dus graag overnemen van PSV, maar is tegelijkertijd nog altijd in onderhandeling met PSV, dat naar verluidt ook nog bonussen in de transferdeal wenst af te spreken.

Dat meldt journalist Florian Plettenberg van Sky Sports Germany te melden. “Schalke en PSV zijn nog altijd in onderhandeling over de betalingstermijn en bonusbetalingen. De gesprekken verlopen positief. Een akkoord tussen alle partijen wordt dan ook snel verwacht. Baumgartl speelt dan ook niet mee in de wedstrijd tegen FC Augsburg van zaterdag”, aldus Plettenberg over de aanstaande transfer van de Duitse verdediger.


Vorig artikelGewaardeerde Noa Lang opnieuw onderwerp van gesprek bij De Telegraaf, waar gewezen wordt naar PSV fans
Volgend artikelStand van zaken rond door PSV begeerde Rodriguinho, Israëlische international lijkt serieus in beeld te zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in