Home Nieuws Timo Baumgartl: ‘Niet het goede gevoel bij Fulham, wel bij PSV’

Timo Baumgartl: ‘Niet het goede gevoel bij Fulham, wel bij PSV’

564
0

Timo Baumgartl en Fulham zagen op het laatste moment af van een samenwerking.

Het was onverwachte move in een bijna zekere huurovereenkomst. De Duitser legt in gesprek met PSV TV uit waarom hij de overgang niet liet doorgaan.


“Fulham was voor mij echt een goede optie. Ik kon in de Premier League spelen”, begint Baumgartl. “Ik heb tegen de club gezegd dat ik een keer in Londen wilde komen kijken hoe het was. Ik heb daar alles gezien en de medische keuring gedaan. Het verhaal van Fulham vond ik echter niet goed. Ik kreeg daar niet het goede gevoel en ben daarom weer terug gekomen. Als je ziet hoe het hier is en hoe de verschillen met Fulham zijn, was het de juiste beslissing.”

De Duitser wilde graag vertrekken om meer aan spelen toe te komen. “De club heeft er veel aan gedaan zodat ik naar Fulham kon gaan, maar omdat ik het juiste gevoel niet kreeg en ook geen goede verhalen hoorde, was ik voor mijn gevoel nog niet klaar bij PSV”, zo gaf hij aan. ”

Baumgartl vond het de eerste dagen na het afketsen van zijn tijdelijke vertrek nog lastig. “Maar nu ben ik weer blij om hier te zijn. Ik voel dat ik hier nog niet klaar ben. Ik wil vechten voor mijn plek en terug in het team komen. Dat is voor nu het doel. Er komen nog heel veel wedstrijden aan. Ik moet zorgen dat ik goed train en de trainer beslist dan vervolgens. Als ik de kans krijg, moet ik zorgen dat ik goed speel. Dat is voor nu het belangrijkste.”


Facebook Comments