Home Nieuws Timber over de belangstelling van PSV: ‘Ik heb met spelers van PSV...

Timber over de belangstelling van PSV: ‘Ik heb met spelers van PSV gesproken’

4062
0

Quinten Timber van FC Utrecht staat volop in de belangstelling van andere clubs, waaronder PSV.

John de Jong en Marcel Brands pakken nog niet door voor Timber en dat heeft natuurlijk ook van doen met de aanwezigheid van Ibrahim Sangaré. Zolang Ibrahim Sangaré nog speler van PSV is, is de verwachting dat PSV niet zal doorpakken voor de middenvelder van FC Utrecht. In de Domstad rekent men toch op een transfer deze zomer. Tal van clubs tonen interesse maar net zoals voor PSV geldt, pakken de andere clubs ook nog niet door voor Timber. De ambities van Timber zijn duidelijk. In gesprek met ESPN zegt Timber over de belangstelling van ondermeer PSV:

“Iedereen weet dat ik de ambitie stap heb om een stap hogerop te maken als het sportieve plan klopt, maar dat gaat op gevoel”, vertelt Timber bij ESPN. “Er speelt veel rond mij, dat is wel duidelijk. Ik weet niet of het gaat gebeuren. Ik heb de ambitie, maar het is in eerste instantie aan Utrecht. Alles gaat in goed overleg. Als je echt meer wilt weten, dan moet je bij mijn zaakwaarnemer Christopher Coffie zijn. Je mag hem bellen, ik weet alleen niet of je veel te weten gaat komen.”

De middenvelder weet da er interesse en dat ook PSV de situatie rond Timber volgt. “Dat gebeurt wel, ja. Ik heb met spelers van PSV, Feyenoord en Ajax gesproken, dus het gebeurt wel. Het is altijd wel leuk. Dat er interesse is, zegt dat ik het vorig jaar goed heb gedaan. Er wordt veel gezegd en geschreven, maar ik wil gewoon trainen en fit worden. Ik zit in een lekkere periode. We zitten in de voorbereiding, een nieuw team, nieuwe trainer en nieuwe spelers, dus ik zit er lekker in. Ik loop nog steeds iedere dag met een glimlach op de club en kan op de fiets naar de wedstrijden.”


Vorig artikelKan PSV zijn grootste sterren behouden en in ‘22-’23 kampioen van de Eredivisie worden?
Volgend artikelAad de Mos hard voor Ki-Jana Hoever: ‘Hij wordt niet de nieuwe rechtsback van PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in