Home Nieuws Guus Til geeft weinig soepel interview aan Hélène Hendriks: ‘Helemaal geen zin...

Guus Til geeft weinig soepel interview aan Hélène Hendriks: ‘Helemaal geen zin in’

4029
0

Guus Til levert en presteert iedere week. Onder Peter Bosz geldt de aanvaller tegenwoordig als basisspeler en of dat wel of niet verrassend mag worden genoemd laten we in het midden.

Voor veel voetballiefhebbers geldt Til vaak als ideale twaalfde of dertiende man maar de aanvaller bezit toch de nodige capaciteiten om als vaste basisspeler te kunnen fungeren. Peter Bosz weet de capaciteiten van Guus Til optimaal te kunnen laten renderen.

Het doelpunt tegen PEC Zwolle liet bovendien zien dat het met het inzicht en balbehandeling wel goed zit bij de aanvaller. Die conclusie kan overigens ook over het eerste doelpunt van Hirving Lozano worden getrokken. Til bleek de man van de soepele aanname te zijn en de steekpass, die net geen buitenspel opleverde.

Al vanzelf gaat het nu ook over Oranje en het Nederlands elftal. Komt Guus Til op dit moment eigenlijk in aanmerking voor Oranje gezien zijn spel, doelpunten en assists? Na afloop van PSV – PEC Zwolle draaide Til er in ieder geval niet omheen. Of juist wel? Want de aanvaller wilde er niets maar dan ook niets over kwijt in gesprek met ESPN.

En dus ontstond er naar eigen zeggen een weinig soepel interview met ESPN-verslaggeefster Helene Hendriks van ESPN. Hendriks wilde weten of Til zelf vond dat hij voor Oranje in aanmerking zou moeten komen. ‘Ik ga er niks over zeggen’, aldus Guus Til tegen Hélène Hendriks, die ook uitsprak dat interviews met Til vaker niet zo soepel verlopen.

“Echt niet. Ik heb daar helemaal geen zin in. Dat moet je niet aan mij vragen. Met alle quotes die tegenwoordig uit hun context worden gehaald, heb ik er geen zin in”, aldus Til.


Vorig artikelPeter Bosz had een halve leuke middag, Bakayoko verdient niet te worden uitgefloten
Volgend artikelSchouten heeft verklaring waarom hij eerder geen Oranje-uitverkiezing van Koeman kreeg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in