Home Nieuws Ticketverkoop PSV-fans voor Arsenal – PSV verloopt moeizamer dan vorig seizoen

Ticketverkoop PSV-fans voor Arsenal – PSV verloopt moeizamer dan vorig seizoen

1908
0

PSV speelt volgende week woensdag om 21u Nederlandse tijd in Londen tegen Arsenal. Dat betekent dat PSV in het Emirates Stadium om 20u plaatselijke tijd zal aftrappen.

Vorig seizoen speelde PSV ook in Londen in het Emirates Stadium tegen Arsenal maar die wedstrijd werd door het overlijden van Queen Elisabeth verplaatst naar oktober omdat de stad Londen vele voorbereidingen diende te treffen voor de begrafenis van de Engelse Queen.

PSV verloor nipt in Londen en speelde een redelijke wedstrijd, hoewel het wel nagenoeg kansloos was tegen de op dat moment koploper van de Premier League. Arsenal verstevigde haar koppositie dat seizoen maar zag in het zicht van de haven alle kansen op de felbegeerde titel slinken en uiteindelijk verdwijnen. In Eindhoven won PSV juist weer afgetekend van Arsenal.

Het uitvak in Londen bood vorig jaar plaats aan 3000 PSV fans en al snel werden alle beschikbare kaarten voor het uitvak verkocht. Ook omwille van het verplaatsen van die wedstrijd konden meerdere fans alsnog kaarten voor de wedstrijd in Londen kopen. Dat is dit seizoen wel anders want de club heeft nog lang niet alle 2700 beschikbare kaarten verkocht.

PSV verkocht pas 1700 kaarten aan PSV fans voor de wedstrijd in Londen. Er zijn dus nog 1000 kaarten te gaan om het uitvak compleet te vullen.


Vorig artikelNa exit bij PSV, bezoek aan Arsenal en geruchten over Manchester United, traint El Ghazi nu mee bij Ajax
Volgend artikelArnold Bruggink baalt van mislukte transfer Sambo naar Twente, inmiddels volop internationale belangstelling

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in