Home Nieuws The Sun over PSV sneer naar Ajax: ‘Meest brutale publicatie ooit’

The Sun over PSV sneer naar Ajax: ‘Meest brutale publicatie ooit’

42
0

De Eredivsie mag dan een ‘kleine’ competitie heten. Toch wordt de Eredivisie wel degelijk gevolgd door de landen om ons heen.

Zo werd de kampioenwedstrijd tegen Ajax al live uitgezonden door het grote en machtige Sky Sports. Voetbalminnend Engeland heeft zo kunnen zien dat Ajax dit seizoen een paar maatjes te klein was voor PSV.

De Britse media en voetbalkranten blijken verder goed op de hoogte te zijn van het reilen en zijlen van het transfernieuws rond PSV.

Daags na de veel besproken transfer van Nick Viergever van Ajax naar PSV wijdt het Engelse tabloid een artikel aan deze veel besproken binnenlandse transfer. Het tabloid omschrijft met name de geestige aankondiging van PSV. The Sun noemt het de meest ‘brutale’ transfer aankondiging aller tijden, wat in het Engels anders bedoeld wordt dan in het Nederlands.

Het Britse medium is goed op de hoogte van de inhoud van het filmpje. Zo meldt The Sun de ins en outs rond de transfers van andere Ajax spelers naar PSV, die de club de grootste successen bezorgden. De namen van Koeman en Vanenburg worden aangehaald, maar er wordt ook verwezen naar de recente festiviteiten en de aanwezigheid van Ruud van Nistelrooij bij het recente kampioensfeest. Ook de rol van Guus Hiddink bij PSV wordt benoemd.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here